Új olvasóimnak...
2015. május 27. írta: Gyökösi Attila

Új olvasóimnak...

Mint írom az ismertetőben is, ebben a blogban eredetileg eléggé vegyes írások voltak találhatóak. A vegyes érdeklődési kör mellett nyilván aktuális élethelyzetek, történések is befolyásolták a bejegyzések létrejöttét.

Azonban úgy alakult, hogy időközben több témakör "kiszerveződött". A blog indítása óta elindítottam a  www.countrymusic.hu  oldalt, a country és gitáros témájú írások már inkább ott jelennek meg.

Valamint társszerzője lettem a furdancs.blog-nak, ahol mindenféle csináld magad és "fúrfarag" tárgyú írások jelennek meg. (Ott is ugyanezt a "Thoreau" nicket használom.)

Ez az oldal pedig egy időre amolyan személyiségfejlesztő bloggá vált. Nyilván ennek is megvan a saját története, egy ideje egy szerencsés találkozás folytán próbálok tudatosan másmilyenné válni. Ez a folyamat persze nem zökkenőmentes, erről szóltak jóideig ezen blog bejegyzései.  

Viszont továbbra is érdekel a város, érdekelnek az épületek, a pubok, a jazz, meg a századeleji New York... meg millió dolog. Ráadásul az aktuális munkahelyemmel a nyakamba szakadt újabb két facebook oldal, webáruház, meg persze egy újabb blog is. Úgyhogy kezdek besokallani, ezért most megint egyszerűsítek. Ez a "halas" blog leend minden saját, nem szakmai írásom hona. És ez most már így is marad, egészen addig, amíg máshogy nem lesz. 

Update! Időközben bizony 'máshogy lett'. Elindult a klubkoncert.blog.hu oldalam, ahol a budapesti, főképp kisebb klubokban zajló koncertekről, és ezek hátteréről írok, többed magammal. 

És hogy miért lett a blog címe épp az ami? Ez a két bejegyzés magyarázatot ad rá:

Elsőként ugyebár a blog nevére a magyarázat (mert persze abszolút semmi köze nincs semmilyen horoszpókhoz!):

Aztán a nicknevemre ugyanez:

A bejegyzés trackback címe:

https://halakjelleme.blog.hu/api/trackback/id/tr265521011
süti beállítások módosítása