Amolyan előszóféle izé...
2012. szeptember 28. írta: Gyökösi Attila

Amolyan előszóféle izé...

Írni jó.

Ugyanez egy blog írására már nem biztos hogy igaz. Próbáltam már korábban, és arra jutottam, hogy az igazán ihletett pillanatok azért nem jelentkeznek elég sűrűn, egy blog esetében ugyanakkor nem hátrány, ha a posztok és bejegyzések azért viszonylag rendszeresen követik egymást...

writing.png

Ezért aztán a korábbi blogjaim és a naplóm is eltűnt idővel. De írni akkor is jó, és azért azóta is rendszeresen hallom itt-ott hogy miért nem írok blogot? Akkor most nekifutok megint. Hogy miről írok az majd elválik, gondolom mindenféle engem érdeklő dologról: zenéről, könyvekről, budapesti századfordulós épületekről... Vagy épp a vidéki élet szépségeiről, romkocsmákról, munkáról... szóval téma végül is alighanem lesz elegendő. Még akár olyan is, ami rajtam kívül is érdekel pár olvasót.

Végül, ha minden kötél szakad, akár magamról is írhatok...  

A blog neve - gondolom - nem igényel túl sok magyarázatot. :)  Amennyiben mégis, a következő bejegyzésben majd sort kerítek arra is.

A bejegyzés trackback címe:

https://halakjelleme.blog.hu/api/trackback/id/tr754807746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása