Vissza a jövőbe, vagy mi...
2014. október 24. írta: Gyökösi Attila

Vissza a jövőbe, vagy mi...

A halakjelleme blog (most már) nem igen politizál, ezért az aktuális változásokat nem kommentáljuk. Az internetadót sem, és azt sem, hogy a dübörgő 'jobbanteljesítés' hogyan is összeegyeztethető ezzel. De azt már többször hangoztattam, hogy van bennem némi nosztalgia a korábbi korok iránt. És ha már nem is mehetünk annyira vissza az időben, amikor az alkalmatlan vezetőket egyszerűen fejbe vágták és megették, azért a korábbi korok eszközeit legalább módunk lesz használni ezentúl. Mint a képen látható, készülnek már az új blogbejegyzések, mindenki figyelje a postást...

Egyelőre még teszt szakaszban van a technológia, de ha összeállt minden, mindenkit értesítünk a további tennivalókról.

gép3.jpg

Találtam a sufniban egy csomó régi borítékot, papír meg van. Előbb-utóbb kell majd egy stencilező gép, és persze az index2 ajánló is némi átszervezést igényel majd. A fényképek monokrómok lesznek megint (azokat szeretem) bár az ezüstözött lemezre, vagy üvegre készült képek eljuttatása az olvasókhoz még megoldandó feladat.

gép4.jpg

Igazából örülnöm kellene, hiszen talán végre megint eljön újra a míves borítékok, gyönyörű, kalligrafikus fejlécekkel készült levélpapírok ideje. A postások sem csak csekkeket és felszólító leveleket visznek ezentúl. Vége a személytelen internet korszakának, újra beköszönt a beszélgetős, ráérősebb világ. A postásokat megint név szerint ismerjük majd, és aki több blogot is olvas, az olyan közeli és gyakori kapcsolatban lesz a postásával, hogy kávéval és süteménnyel is megkínálhatja néhanap. A közeli szomszédok elcserélhetik egymással a már kiolvasott blogbejegyzéseiket. (A szomszédokkal való jó viszony ápolása amúgy is fontos lesz, hiszen ha így haladnak a dolgok, nemigen lesz módunk a határainkon kívül merészkedni...) Szóval jönnek újra a boldog békeévek. 

Már alig várom...

A bejegyzés trackback címe:

https://halakjelleme.blog.hu/api/trackback/id/tr266828247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gada00 2014.10.24. 21:07:04

A papíron mennyi a kiterjesztett adó ?
19ft/kg..
Az ~50 ft csomag
süti beállítások módosítása